Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 23:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 663 41 55

Delivery up to 23:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 23:00

ul. Górczewska 97

Opinions

najlepszy!!

Robicie najlepszy kebab jaki kiedykolwiek jadłam :) wystarczy raz spróbować i nawet nie ma się ochoty próbować go z innych miejsc ;) Jestem jego fanką od kilku lat. Ostatnio był pierwszy mały "zgrzyt" między nami, mała wpadka ale co najważniejsze potraficie się przyznać do błędu i całkowicie go naprawić z nawiązką :)))) AMRIT FOREVER poz...

12 october 2014 author: Magdalena H. place: ul. Kondratowicza 25 rating
12 october 2014
author: Magdalena H.
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Rewelacja

Trzymacie fason, chce się do Was wracać. Obsługa bardzo pozytywna. Smakowite jedzonko, zrobione przez tych co się na tym znają najlepiej. Gratuluję dobrej marki!

10 october 2014 author: Magdalena Madalen place: ul. Kondratowicza 25 rating
10 october 2014
author: Magdalena Madalen
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Dobre

Cześć, jestem Filip i lubię Amrit kebaba. pozdrawiam

1 october 2014 author: Filip place: ul. Mickiewicza 27 rating
1 october 2014
author: Filip
place: ul. Mickiewicza 27
rating

Najlepszy w Mieście

Kochani nie bójcie się sandziaka to kolejni samobójca dla Was żadna konkurencja. Bylyscie jesteście i będziecie Najlepsi w Mieście!!!!!!!!!!!!!

16 september 2014 author: sonia place: ul. Kondratowicza 25 rating
16 september 2014
author: sonia
place: ul. Kondratowicza 25
rating

znizka dla studentow

Jedzenie nie ma sobie rownych. 

13 september 2014 author: Adam Skonieczny place: ul. Kondratowicza 25 rating
13 september 2014
author: Adam Skonieczny
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Pyszna salatka arabska

Jedzenie smaczne,pyszne.Obsluga bardzo mila i zyczliwa.Moje ukochane danie to cielecina z baklazanem PYCHA !!!

28 august 2014 author: Olga place: ul. Grójecka 20C rating
28 august 2014
author: Olga
place: ul. Grójecka 20C
rating

Dostawa

Jedzenie dobre, ale dostawa to porażka. 30 min próbowałem się dodzwonić nikt nie odebrał bo zajęte

28 august 2014 author: Jarecki place: Al. Solidarności 117 rating
28 august 2014
author: Jarecki
place: Al. Solidarności 117
rating

mega pysznosci

Życzę wielu sukcesów...jedzonko pyszne...czuje sie jak w domu czyli w Syrii... oby tak dalej...

21 august 2014 author: Yasmin Saleh place: Al. Solidarności 117 rating
21 august 2014
author: Yasmin Saleh
place: Al. Solidarności 117
rating

Wyśmienite jedzenie

Jedzenie pyszne, zagraniczna obsługa również. Jedyne co należy zmienić to chłopaków, którzy jeżdżą na skuterach, głośni, z ubogim słownictwem.. Powinni się jeszcze wiele nauczyć.. Bo średnio wpisują się w jakość Amrita.

10 august 2014 author: Gda place: ul. Grójecka 20C rating
10 august 2014
author: Gda
place: ul. Grójecka 20C
rating

Wilsona vs. Grójecka

Na Wilsona super pierożki! Doskonały smak i przygotowanie. Jest sporo farszu i tylko piwa brak... Za to na Grójeckiej jest wszystko...oprócz farszu. W środku więcej powietrza niż nadzienia - słabo. Grójecka z kolei ma znacznie lepszy lokal - jest więcej miejsca i jest ładniej.

2 august 2014 author: Karol place: ul. Mickiewicza 27 rating
2 august 2014
author: Karol
place: ul. Mickiewicza 27
rating