Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 23:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 663 41 55

Delivery up to 23:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 23:00

ul. Górczewska 97

Opinions

NAJLEPSZY!!

Nigdy nie zdradzam amrita jest to najlepszy kebab w POLSCE! !!!

27 july 2014 author: Karolcia N place: ul. Kondratowicza 25 rating
27 july 2014
author: Karolcia N
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Szybko i smacznie

Dostawa rewelacja ! 9 sztuk dostawa w 25 minut . Wszystkim smakowało

25 july 2014 author: MB place: ul. Mickiewicza 27 rating
25 july 2014
author: MB
place: ul. Mickiewicza 27
rating

dobrze

Tu bywamy najczesciej bo mamy najblizej, ale z wizyty na wizyte jest coraz gorzej.... Dziecięce porcje dania kebab sa podawane na malenkich talerzach, chyba specjalnie zeby wiecej dzieciom spadlo na stol niz trafila do brzuszkow (wiecznie walcze o to aby porcje byly na wiekszym talerzu). My za to z mezem zamawiamy mega danie z kurczaka, ktore od ...

25 july 2014 author: tuturutu place: ul. Grójecka 20C rating
25 july 2014
author: tuturutu
place: ul. Grójecka 20C
rating

super

Jakość jedzenie bardzo dobra, a dostawa przemiły i uprzejmy. Był mały kłopot z wydaniem reszty, zabrakło 1zł za dostawę, nie sprawiło to problemu. Zdecydowanie polecam. :)

11 july 2014 author: Emanuel place: Al. Solidarności 117 rating
11 july 2014
author: Emanuel
place: Al. Solidarności 117
rating

Aby tak dalej...:-)

Zdecydowanie najlepszy kebab w Warszawie. A jadłem już chyba wszędzie. :-)

9 july 2014 author: Andrew place: ul. Kondratowicza 25 rating
9 july 2014
author: Andrew
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Zag

Jedzenie naprawde super, jedynie co mozna by zmienic to dodac jeden dodatkowy numer albo 2 bo mega ciezko dodzwonic sie do was :) Pozdrawiam

4 july 2014 author: Michał place: ul. Kondratowicza 25 rating
4 july 2014
author: Michał
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Jest bardzo dobrze...

Pyszne jedzenie i duże porcje. Chciałbym Was bardzo pochwalić. Jest poprawa i o to chodzi. Jeszcze raz gratuluję dobrej kuchni. Już od 5 lat jestem z Wami i nie zamierzam zmieniać...:)

15 june 2014 author: Karlos place: ul. Mickiewicza 27 rating
15 june 2014
author: Karlos
place: ul. Mickiewicza 27
rating

Moracka

Zabrałam moją mamę na obiad- powiedziała: -Mmm... ten sam smak, jak wtedy, gdy byłam w Turcji! :) Jedzenie pyszne, zawsze świeże, porcje duże. Aromatyczne przyprawy, dobra jakość składników, rewelacyjny sos z ostrej papryki!

11 june 2014 author: Lena place: ul. Grójecka 20C rating
11 june 2014
author: Lena
place: ul. Grójecka 20C
rating

Mikke

To jest najlepszy Kebab na calej ziemi! Kupuje co dzien!!!! Dzieki, Amrit!!!!! Ja pie*le!

9 june 2014 author: Korwi place: ul. Kondratowicza 25 rating
9 june 2014
author: Korwi
place: ul. Kondratowicza 25
rating

najlepszy kebab na świecie

Jem kebaby już od lat, jestem koneserem kebabów. Muszę przyznać że dania Amrit podbiły moję podniebienie. Cały ten rytuał emocje sięgają zenitu, rozmowa telefoniczna z konsultantem, oczekiwanie na posiłek, aż w końcu dostarczenie wyczekiwanego dania. Kocham to!!! Ps. Właśnie czekam na kebeb. Pozdrawiam.

8 june 2014 author: la czupakabra place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 june 2014
author: la czupakabra
place: ul. Kondratowicza 25
rating