Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 23:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 663 41 55

Delivery up to 23:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 23:00

ul. Górczewska 97

Opinions

Bardzo Proszę

Stronka ok. Kebab -SUPER , ale mam małą prośbę , aby na mapie zakreślić obszar gdzie dowozicie zamówienia. Reszta jest WYŚMIENITA! :)

15 march 2014 author: Magda place: ul. Kondratowicza 25 rating
15 march 2014
author: Magda
place: ul. Kondratowicza 25
rating

AAA love it, love it, love it!!!

UWIELBIAM WAAS!!! JESTEśCIE śWIETNI!!! MACIE NAJLEPSZE KEBABY POD SŁOńCEM!!!

8 march 2014 author: Malinaa place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 march 2014
author: Malinaa
place: ul. Kondratowicza 25
rating

najlepszy kebab w warszawie

jem amrita od 5 lat i nadal ma najlepszy smak, nigdzie nie ma lepszego!

4 march 2014 author: natt place: ul. Mickiewicza 27 rating
4 march 2014
author: natt
place: ul. Mickiewicza 27
rating

Polecam gorąco

Jutro wybieram się znowu - tym razem z większą liczbą znajomych,. Pycha!!

21 febryary 2014 author: MGB place: Al. Solidarności 117 rating
21 febryary 2014
author: MGB
place: Al. Solidarności 117
rating

PYCHOTA

Spędziłam u was wspaniałe chwile, smak po prostu boski.To najlepszy KEBAB jakiego jadłam. Tak trzymajcie.......

19 febryary 2014 author: EWA place: ul. Grójecka 20C rating
19 febryary 2014
author: EWA
place: ul. Grójecka 20C
rating

Dobra rada

Dziś udało mi się przekonać swoje kumpla (jego zdaniem znawcę kebabów) na wizytę u was, po której stwierdził, że jesteście najlepsi w mieście i na głowę bijecie jego dotychczasowych ulubieńców z Sapko. Mam dla was pomysł, spróbujcie dodawać prażoną cebulkę do kebabów, super podkreśla smak i daje element "chrupkości" potrawie.

19 febryary 2014 author: Janek place: Al. Solidarności 117 rating
19 febryary 2014
author: Janek
place: Al. Solidarności 117
rating

Strona Amrit

Państwa Strona Internetowa jest po prostu super lepsza i poprzedniej :-)

19 febryary 2014 author: Klient place: ul. Kondratowicza 25 rating
19 febryary 2014
author: Klient
place: ul. Kondratowicza 25
rating

SUPER

Gdy w pracy głód doskwiera biorę telefon dzwonie , parę chwil i po głodzie . Super jedzonko polecam.

28 january 2014 author: PC serwis place: ul. Kondratowicza 25 rating
28 january 2014
author: PC serwis
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Opinia

Amrit jest najlepszy!

22 january 2014 author: Marcin place: ul. Mickiewicza 27 rating
22 january 2014
author: Marcin
place: ul. Mickiewicza 27
rating

Mistrzostwo

Najlepszy kebab jaki w życiu jadłam, jadam tam trzeci rok i nigdy się nie zawiodłam. Poleciłam już co najmniej 15 znajomym i będę polecać dalej. Mam nadzieję, że w przyszłości otworzy się bliżej Okęcia. Pozdrawiam.

13 january 2014 author: onesound9 place: ul. Grójecka 20C rating
13 january 2014
author: onesound9
place: ul. Grójecka 20C
rating