Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 21:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 440 56 65

Delivery up to 21:00

Al. Solidarności 117

(22) 668 15 16

Delivery up to 21:00

ul. Grójecka 20C

(22) 663 41 55

Delivery up to 21:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 21:00

ul. Górczewska 97

(22) 331 89 99

Delivery up to 21:00

Galeria Wileńska

(22) 487 50 52

Delivery up to 21:00

ul. Warecka 8

(22) 243 56 00

Delivery up to 21:00

Rondo Wiatraczna

(22) 243 69 30

Delivery up to 21:00

C.H Arkadia

Opinions

Polecam

Zawsze smacznie i świeżo. Obsługa sali dba o porządek i żeby niczego nie brakowało na stolikach. Konkurencja powinna się uczyć od Amrita. Kiedy Amrit na Tarchominie???

9 febryary 2017 author: Guerriero place: ul. Kondratowicza 25 rating
9 febryary 2017
author: Guerriero
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Amrit najlepszy w warszawie

W Amricie ciągle dużo ludzi - nie dziwie się , kebab najlepszy w Warszawie. Polecam, naprawdę!

28 december 2016 author: Kowalska Kowalski place: ul. Kondratowicza 25 rating
28 december 2016
author: Kowalska Kowalski
place: ul. Kondratowicza 25
rating

polecam

polecam

22 december 2016 author: mundurowy place: ul. Grójecka 20C rating
22 december 2016
author: mundurowy
place: ul. Grójecka 20C
rating

dobry kebs

Polecam tego kebsa, smaczny, jeden z lepszych jakie jadłem. Świetne sosy i suróweczki, wszystko pychotka. Można się smacznie najeść czekając na pociąg.

18 december 2016 author: M place: Galeria Wileńska rating
18 december 2016
author: M
place: Galeria Wileńska
rating

opinia

cudowne ekstra niezłe zrobione na bieżąco udana lokalizacja restauracje wszystkie fajne a na koniec obsługa the best

17 december 2016 author: klient place: ul. Górczewska 97 rating
17 december 2016
author: klient
place: ul. Górczewska 97
rating

Super

Przepyszne jedzenie, ceny OK, lokal zadbany,miła atmosfera. Najlepszy kebab w Polsce! Polecam.

3 december 2016 author: Rafałek place: Al. Solidarności 117 rating
3 december 2016
author: Rafałek
place: Al. Solidarności 117
rating

K

Najlepsze danie to cielęcina z bakłażanem. Mięso jest delikatne, bakłażan fajnie zrobiony nie ma goryczki a sos tak przyprawiony, że nie czuć pomidorów. Danie na poziomie bardzo dobrej restauracji

26 october 2016 author: Kamil place: ul. Mickiewicza 27 rating
26 october 2016
author: Kamil
place: ul. Mickiewicza 27
rating

Gibalskiego 19

Daaawno tak się nie zajadałem kebsem w Wa-wce. Świetna jakość w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony i bardzo smakowało, dzięki ! Tak trzymać ! To była baaardzo solidna porcja :)

1 october 2016 author: Łukasz W place: Al. Solidarności 117 rating
1 october 2016
author: Łukasz W
place: Al. Solidarności 117
rating

76

Co tu dużo pisać...najlepszy kebab w mieście!

14 september 2016 author: Czołg place: ul. Grójecka 20C rating
14 september 2016
author: Czołg
place: ul. Grójecka 20C
rating

kebab

pycha

8 september 2016 author: ND place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 september 2016
author: ND
place: ul. Kondratowicza 25
rating