Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 21:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 440 56 65

Delivery up to 21:00

Al. Solidarności 117

(22) 668 15 16

Delivery up to 21:00

ul. Grójecka 20C

(22) 663 41 55

Delivery up to 21:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 21:00

ul. Górczewska 97

(22) 331 89 99

Delivery up to 21:00

Galeria Wileńska

(22) 487 50 52

Delivery up to 21:00

ul. Warecka 8

(22) 243 56 00

Delivery up to 21:00

Rondo Wiatraczna

(22) 243 69 30

Delivery up to 21:00

C.H Arkadia

Opinions

amrit

Amrit i wszystko jasne...

8 april 2016 author: kebabowy skrytożerca place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 april 2016
author: kebabowy skrytożerca
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Dobry balans smaku

Kebab bardzo dobry-szczególnie w połączeniu z pysznymi sosami. ten smak rządzą w mieście

18 march 2016 author: Artur Artecki place: ul. Kondratowicza 25 rating
18 march 2016
author: Artur Artecki
place: ul. Kondratowicza 25
rating

polecam!

najlepszy kebab w mieście! :)

15 march 2016 author: MS place: ul. Grójecka 20C rating
15 march 2016
author: MS
place: ul. Grójecka 20C
rating

polecam

Pyszny kebab najsmaczniejszy e stolicy zwłaszcza z baranina

17 febryary 2016 author: glodna place: Galeria Wileńska rating
17 febryary 2016
author: glodna
place: Galeria Wileńska
rating

polecam

Naprawdę super jedzenie. Byłem kilka razy w TURCJI i tam poznałem smak kebaba i mięsa. Ten w Amricie jest w 90% podobny do orginału. polecam

14 febryary 2016 author: mizi place: ul. Górczewska 97 rating
14 febryary 2016
author: mizi
place: ul. Górczewska 97
rating

Mega! Najpysznejszy! Wyjatkowy!

Jedyny kebab jaki do nas "przemawia" to właśnie ten od Amrita! Jest przepyszny! Dobrze skomponowany, perfekcyjnie przyrzadzony. A ten ostry sos, ktory stoi w lokalu na stolach - mega!!! Personel jest przesympatyczny niezaleznie od plci. Poruszajac sie po Stolicy cieszy nas niezmiernie widok nowo powstalych miejcowek Amrita. Moda na k...

12 january 2016 author: Głodni z Muranowa place: Al. Solidarności 117 rating
12 january 2016
author: Głodni z Muranowa
place: Al. Solidarności 117
rating

Kebab mistrzostwo!

Nie ma co się oszukiwać, najlepszy kebab w stolicy!

3 january 2016 author: www.krajewskiphotography.com place: ul. Kondratowicza 25 rating
3 january 2016
author: www.krajewskiphotography.com
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Najlepszy kebab jaki jadłam w życiu!

Najlepszy kebab jaki kiedykolwiek jadłam, spróbowałam po raz pierwszy i jestem zachwycona, jakością produktów, smakiem idealnie doprawiony, poprostu przepyszny. Lokal pięknie urządzony, sympatyczna obsługa, czas w jakim zostaliśmy obsłużeni, przy tak ogromnej ilości ludzi mnie zadziwił. Ilekroć będę w Warszawie na pewno wstąpię do Amrita. POLECAM!...

20 december 2015 author: ania0718 place: ul. Grójecka 20C rating
20 december 2015
author: ania0718
place: ul. Grójecka 20C
rating

Pyszne kebaby i słodycze

Mieszkam na śląsku i podczas weekendu w Warszawie poszliśmy z mężem na kebaba, którego zachwalała nam kuzynka. Kebab bardzo dobry, a jeszcze lepsze były słodycze - konafy i baklawy. Ciastka, które pierwszy raz jedliśmy, kupiliśmy też na wynos i jechały z nami ponad 300 km, bo chcieliśmy poczęstować przyjaciół :)

12 november 2015 author: Monika Jaworska place: ul. Górczewska 97 rating
12 november 2015
author: Monika Jaworska
place: ul. Górczewska 97
rating

Zawsze tak samo dobry

Kebab jak zawsze pyszny, lubię was za to, że nie mam niespodzianek :)  Tylko trochę obsługa klienta kuleje przy zamawianiu przez telefon, bardzo niesympatyczna Pani odbiera telefon -

18 october 2015 author: Zu Za place: ul. Mickiewicza 27 rating
18 october 2015
author: Zu Za
place: ul. Mickiewicza 27
rating