Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 21:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 440 56 65

Delivery up to 21:00

Al. Solidarności 117

(22) 668 15 16

Delivery up to 21:00

ul. Grójecka 20C

(22) 663 41 55

Delivery up to 21:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 21:00

ul. Górczewska 97

(22) 331 89 99

Delivery up to 21:00

Galeria Wileńska

(22) 487 50 52

Delivery up to 21:00

ul. Warecka 8

(22) 243 56 00

Delivery up to 21:00

Rondo Wiatraczna

(22) 243 69 30

Delivery up to 21:00

C.H Arkadia

Opinions

Zawsze tak samo dobry

Kebab jak zawsze pyszny, lubię was za to, że nie mam niespodzianek :)  Tylko trochę obsługa klienta kuleje przy zamawianiu przez telefon, bardzo niesympatyczna Pani odbiera telefon -

18 october 2015 author: Zu Za place: ul. Mickiewicza 27 rating
18 october 2015
author: Zu Za
place: ul. Mickiewicza 27
rating

świetne jedzonko

Najlepszy kebab kiedykolwiek jadłew, palce lizac;) Polecam

15 october 2015 author: Danielek place: ul. Kondratowicza 25 rating
15 october 2015
author: Danielek
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Polecam, najlepszy kebab w Warszawie

Profesjonalna obsługa, jedzonko było pyszne i ciepłe. Gorąco polecamy !!!

14 october 2015 author: Sklep Motoautko.pl place: Galeria Wileńska rating
14 october 2015
author: Sklep Motoautko.pl
place: Galeria Wileńska
rating

PYSZNY I PRZEPYSZNY KEBAB

Najlepszy kebab jaki kiedykolwiek jadłam!!! Trafiłam do Was dzięki znajomym.Żałuję, że w Krakowie Was nie ma :(

5 october 2015 author: Basia place: ul. Grójecka 20C rating
5 october 2015
author: Basia
place: ul. Grójecka 20C
rating

Najlepszy kebab

Co tu pisać sami spróbujcie. Polecam !

4 october 2015 author: Maniek place: ul. Kondratowicza 25 rating
4 october 2015
author: Maniek
place: ul. Kondratowicza 25
rating

smacznie

Do tej pory nie przepadalem za kebabami, ale ten wasz był pyszny . Polecam

29 september 2015 author: Daniel place: Galeria Wileńska rating
29 september 2015
author: Daniel
place: Galeria Wileńska
rating

Wniosek

Smacznie sobie jem od czasu do czasu. Dziś okazało się, że wygodna była by możliwość zamawiania on-line. W każdym razie gorąco polecam

18 september 2015 author: Andrzej Sylwestrzuk place: Al. Solidarności 117 rating
18 september 2015
author: Andrzej Sylwestrzuk
place: Al. Solidarności 117
rating

rewelacja!

NAJSMACZNIEJSZY KEBEB W WARSZAWIE, POLECAM!!!

14 september 2015 author: MARIOLA PIOTROWSKA-TATARCZUK place: ul. Kondratowicza 25 rating
14 september 2015
author: MARIOLA PIOTROWSKA-TATARCZUK
place: ul. Kondratowicza 25
rating

wart czekania

pyszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czasem trzeba chwilke zaczekać ale na tyle ludzi ile tam ciągle sie przewija, to i tak czas oczekiwania jest krótki. Polecam to najlepszy kebab w miescie.

8 september 2015 author: Gosia place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 september 2015
author: Gosia
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Warto poczekać na dostawę :)

Co z tego że czekamy ponad godzinę jak kebab najlepszy w Wawie :) Lokal pewnie obsługuje cały Mordor więc nie ma się co dziwić. Jesteście super! Polecam

3 september 2015 author: Annn place: ul. Grójecka 20C rating
3 september 2015
author: Annn
place: ul. Grójecka 20C
rating