Opinions - Amrit

(22) 675 88 80

Delivery up to 21:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 440 56 65

Delivery up to 21:00

Al. Solidarności 117

(22) 668 15 16

Delivery up to 21:00

ul. Grójecka 20C

(22) 663 41 55

Delivery up to 21:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Delivery up to 21:00

ul. Górczewska 97

(22) 331 89 99

Delivery up to 21:00

Galeria Wileńska

(22) 487 50 52

Delivery up to 21:00

ul. Warecka 8

(22) 243 56 00

Delivery up to 21:00

Rondo Wiatraczna

(22) 243 69 30

Delivery up to 21:00

C.H Arkadia

Opinions

Wniosek

Smacznie sobie jem od czasu do czasu. Dziś okazało się, że wygodna była by możliwość zamawiania on-line. W każdym razie gorąco polecam

18 september 2015 author: Andrzej Sylwestrzuk place: Al. Solidarności 117 rating
18 september 2015
author: Andrzej Sylwestrzuk
place: Al. Solidarności 117
rating

rewelacja!

NAJSMACZNIEJSZY KEBEB W WARSZAWIE, POLECAM!!!

14 september 2015 author: MARIOLA PIOTROWSKA-TATARCZUK place: ul. Kondratowicza 25 rating
14 september 2015
author: MARIOLA PIOTROWSKA-TATARCZUK
place: ul. Kondratowicza 25
rating

wart czekania

pyszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czasem trzeba chwilke zaczekać ale na tyle ludzi ile tam ciągle sie przewija, to i tak czas oczekiwania jest krótki. Polecam to najlepszy kebab w miescie.

8 september 2015 author: Gosia place: ul. Kondratowicza 25 rating
8 september 2015
author: Gosia
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Warto poczekać na dostawę :)

Co z tego że czekamy ponad godzinę jak kebab najlepszy w Wawie :) Lokal pewnie obsługuje cały Mordor więc nie ma się co dziwić. Jesteście super! Polecam

3 september 2015 author: Annn place: ul. Grójecka 20C rating
3 september 2015
author: Annn
place: ul. Grójecka 20C
rating

Pycha

Tu jak zwykle pycha. Brak zastrzeżeń. Polecam.

2 september 2015 author: Anik place: ul. Kondratowicza 25 rating
2 september 2015
author: Anik
place: ul. Kondratowicza 25
rating

kebab

jedzenie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 august 2015 author: kali place: ul. Mickiewicza 27 rating
28 august 2015
author: kali
place: ul. Mickiewicza 27
rating

a

Jedzenie super.!!!!!!  Pani na kasie i ta która odbiera telefony , nie przyjemne w rozmowie, działają mi na nerwy

22 july 2015 author: Grzeogorz place: ul. Kondratowicza 25 rating
22 july 2015
author: Grzeogorz
place: ul. Kondratowicza 25
rating

Najlepszy z Najlepszych

Najlepszy kebab jaki istnieje, pyszne jedzenie super obsługa. Właśnie idę po kolejnego kebaba..

11 june 2015 author: Łukasz place: ul. Górczewska 97 rating
11 june 2015
author: Łukasz
place: ul. Górczewska 97
rating

Popieram Martę

Potrzebny lokal na Mokotowie albo dowożący na Mokotów!!! Teraz mogę tylko zamawiać kiedy odwiedzam koleżankę w centrum, ale to i tak nie zaspakaja mojej ochoty na Amrita :)

9 june 2015 author: Kaśka place: ul. Kondratowicza 25 rating
9 june 2015
author: Kaśka
place: ul. Kondratowicza 25
rating

zegrze

przyda się kebab nad zegrzem bedzie duze branie 

9 june 2015 author: kamia place: ul. Kondratowicza 25 rating
9 june 2015
author: kamia
place: ul. Kondratowicza 25
rating