Opinie - Amrit

(22) 675 88 80

Dostawa do 21:00

ul. Kondratowicza 25

(22) 440 56 65

Dostawa do 21:00

Al. Solidarności 117

(22) 668 15 16

Dostawa do 21:00

ul. Grójecka 20C

(22) 663 41 55

Dostawa do 21:00

ul. Mickiewicza 27

(22) 638 04 20

Dostawa do 21:00

ul. Górczewska 97

(22) 331 89 99

Dostawa do 21:00

Galeria Wileńska

(22) 487 50 52

Dostawa do 21:00

ul. Warecka 8

(22) 243 56 00

Dostawa do 21:00

Rondo Wiatraczna

(22) 243 69 30

Dostawa do 21:00

C.H Arkadia

Opinie

Bardzo Proszę

Stronka ok. Kebab -SUPER , ale mam małą prośbę , aby na mapie zakreślić obszar gdzie dowozicie zamówienia. Reszta jest WYŚMIENITA! :)

15 marzec 2014 autor: Magda lokal: ul. Kondratowicza 25 ocena
15 marzec 2014
autor: Magda
lokal: ul. Kondratowicza 25
ocena

AAA love it, love it, love it!!!

UWIELBIAM WAAS!!! JESTEśCIE śWIETNI!!! MACIE NAJLEPSZE KEBABY POD SŁOńCEM!!!

8 marzec 2014 autor: Malinaa lokal: ul. Kondratowicza 25 ocena
8 marzec 2014
autor: Malinaa
lokal: ul. Kondratowicza 25
ocena

najlepszy kebab w warszawie

jem amrita od 5 lat i nadal ma najlepszy smak, nigdzie nie ma lepszego!

4 marzec 2014 autor: natt lokal: ul. Mickiewicza 27 ocena
4 marzec 2014
autor: natt
lokal: ul. Mickiewicza 27
ocena

Polecam gorąco

Jutro wybieram się znowu - tym razem z większą liczbą znajomych,. Pycha!!

21 luty 2014 autor: MGB lokal: Al. Solidarności 117 ocena
21 luty 2014
autor: MGB
lokal: Al. Solidarności 117
ocena

PYCHOTA

Spędziłam u was wspaniałe chwile, smak po prostu boski.To najlepszy KEBAB jakiego jadłam. Tak trzymajcie.......

19 luty 2014 autor: EWA lokal: ul. Grójecka 20C ocena
19 luty 2014
autor: EWA
lokal: ul. Grójecka 20C
ocena

Dobra rada

Dziś udało mi się przekonać swoje kumpla (jego zdaniem znawcę kebabów) na wizytę u was, po której stwierdził, że jesteście najlepsi w mieście i na głowę bijecie jego dotychczasowych ulubieńców z Sapko. Mam dla was pomysł, spróbujcie dodawać prażoną cebulkę do kebabów, super podkreśla smak i daje element "chrupkości" potrawie.

19 luty 2014 autor: Janek lokal: Al. Solidarności 117 ocena
19 luty 2014
autor: Janek
lokal: Al. Solidarności 117
ocena

Strona Amrit

Państwa Strona Internetowa jest po prostu super lepsza i poprzedniej :-)

19 luty 2014 autor: Klient lokal: ul. Kondratowicza 25 ocena
19 luty 2014
autor: Klient
lokal: ul. Kondratowicza 25
ocena

SUPER

Gdy w pracy głód doskwiera biorę telefon dzwonie , parę chwil i po głodzie . Super jedzonko polecam.

28 styczeń 2014 autor: PC serwis lokal: ul. Kondratowicza 25 ocena
28 styczeń 2014
autor: PC serwis
lokal: ul. Kondratowicza 25
ocena

Opinia

Amrit jest najlepszy!

22 styczeń 2014 autor: Marcin lokal: ul. Mickiewicza 27 ocena
22 styczeń 2014
autor: Marcin
lokal: ul. Mickiewicza 27
ocena

Mistrzostwo

Najlepszy kebab jaki w życiu jadłam, jadam tam trzeci rok i nigdy się nie zawiodłam. Poleciłam już co najmniej 15 znajomym i będę polecać dalej. Mam nadzieję, że w przyszłości otworzy się bliżej Okęcia. Pozdrawiam.

13 styczeń 2014 autor: onesound9 lokal: ul. Grójecka 20C ocena
13 styczeń 2014
autor: onesound9
lokal: ul. Grójecka 20C
ocena